Mircea Ionescu Quintus, la aniversarea a 98 de ani: Îi mai dau câte un sfat președintelui. Mă ascultă, am o relație bună cu Iohannis

Mircea Ionescu Quintus, la aniversarea a 98 de ani: Îi mai dau câte un sfat președintelui. Mă ascultă, am o relație bună cu Iohannis
Foto: Gandul

Seniorul liberal, Mircea Ionescu Quintus, a venit la grupul parlamentar al PNL pentru a sărbători alături de colegi împlinirea a 98 de ani.  La aniversarea liberalului nu au luat parte Crin Antonescu, Tăriceanu, Emil constantinescu, Alina Gorghiu sau Klaus Iohannis. Au fost prezenți în schimb foștii PDL-iști.

”Domnul Constantinescu e mai bătrân, mai uită, Crin Antonescu din păcate aş fi vrut să fie aici. Alina Gorghiu m-a sunat de la Paris. Klaus Iohannis întâi mi-a trimis o maşină cu flori şi apoi m-a sunat şi mi-a spus că regretă că nu poate veni, sunteţi al nostru dar sunteţi mai sus, am o relaţie foarte bună cu dânsul şi când pot să îi dau un sfat mă ascultă. Dar asta nu o spuneţi că e secret de stat”, afirmă Mircea Ionescu Quintus, conform Gândul.

”S-a dovedit că eu sunt cel mai rezistent fost preşedinte al PNL, restul nu mai pot”, spune cu oarecare urmă de dezamăgire seniorul liberal, întrebat despre foştii preşedinţi ai partidului.

Mircea Ionescu Quintus s-a născut în Crimeea, în timp ce parlamentarii de Prahova, printre care şi tatăl său, se refugiaseră cu familiile la aliaţii ruşi. Născut în 1917, Quintus a fost liberal din tată în fiu, părintele său având nouă mandate de parlamentar. A luptat în cel de-al doilea război mondial cinci ani  şi are gradul de general al Armatei Române.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`