Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)

Publicat: 10 10. 2024, 21:40
Foto: Mircea Hava / Facebook

Europarlamentarul PNL, Mircea Hava, a spus în emisiunea Bună, România!, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, că ar pleca chiar “mâine” de la guvernare și a dat mai multe argumente pentru care ar face acest lucru. De asemenea,

„Ori sunt în opoziție ori sunt la guvernare”

Hava subliniază că nu poți rămâne într-un guvern care nu funcționează corect. Este important ca “toate pistoanele să meargă”, adică toți membrii Guvernului să colaboreze eficient pentru interesul României.

„Dacă mă întrebați pe mine, eu mâine aș pleca de la guvernare, dar nu hotărăsc eu asta.

Nu poți să rămâi undeva într-un guvern, care trebuie să funcționeze, pentru că tot discutăm despre interesul României.

Nu poți să rămâi aici… Ca un motor să meargă, trebuie să meargă toate pistoanele și tu să fii acolo cu ochiul pe ceva. Eu n-am înțeles lucrul ăsta. Să știți că, chiar dacă ești de la PNL, de la PSD sau de la oricare alt partid, prima dată trebuie să fii om și să fii cu toate lucrurile la tine.

Spuneați dumneavoastră ceva înainte de justiție și de libertate, dar diferența de prostie… Deci eu nu nu pot să gândesc așa.

Ori sunt în opoziție ori sunt la guvernare. Asta este părerea mea.

Da, eu vreau să despart apele și ar fi excepțional să despărțim odată apele.

Sigur că într-o săptămână, două se liniștește, toată lumea se liniștește și ne vedem toți de treabă. Poate ne vedem de România, nu de tot felul de povești”.