Mircea Geoană: USL duce o campanie destul de agresivă de a racola parlamentari din rândul Puterii

Mircea Geoană: USL duce o campanie destul de agresivă de a racola parlamentari din rândul Puterii

Invitat în emisiunea Pasul Următor, difuzată de B1 TV, senatorului independent Mircea Geoană şi-a exprimat din nou nemulţumirea pentru faptul că PSD nu are candidat propriu la prezidenţiale. Mai mult, Geoană a confirmat că USL-ul racolează puternic parlamentari de la Putere, însă de multe ori cei din USL au mesaje contradictorii.

Pe de o parte, senatorul a criticat traseismul politic, pe de alta le transmite parlamentarilor Puterii că e ultima lor şansă să se salveze.

Din câte ştiu şi pot să confirm că există o campanie destul de agresivă din partea USL-ului de a racola, asta e cuvântul, parlametari din arcul Puterii. Nu pot să spun care este gradul de eficacitate al acestui demers. Mesajele sunt contradictorii, pe de-o parte se spune că nu-i nevoie de trădători, pe de altă parte mesajul este >” a spus Geoană.

Mircea Geoana nu a pierdut prilejul de a-şi exprima nemulţumirea pentru faptul că PSD nu are candidat propriu la prezidențiale. Din contră, a acceptat paritatea cu PNL în cadrul USL.

Pe mine, de exemplu, mă deranjeaza să îl văd pe Crin Antonescu, nu ca și persoană, dar să vad liderul PNL în mijlocul fotografiei și liderul PSD, partidul cel mare, stând undeva în lateral” a spus politicianul.

Senatorul a menţionat că nu are nimic cu Crin Antonescu, dar este sigur că nu va fi votat de electoratul de stânga al PSD.

Mircea Geoană, despre traseismul politic

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`