Mircea Geoană: Suntem o națiune respectată și influentă în NATO. Să ducem această cultură a unei Românii profesioniste și acasă / Sunt convins că în anii care vin cineva din țara noastră o să ocupe poziții chiar și mai înalte (VIDEO)

Publicat: 10 09. 2024, 13:55
Actualizat: 10 09. 2024, 14:04
Foto: Mircea Geoană / Facebook

Mircea Geoană a susținut un discurs, marți, l-a încheierea mandatului de secretar general adjunct al NATO, și a spus că România este „o națiune respectată și influentă în NATO”.

Mircea Geoană: Să ducem această cultură a unei Românii profesioniste și în cultura cea de acasă

Spre finalul discursului, Mircea Geoană a vorbit și în limba română.

„Pe mulți dintre voi v-am făcut mândru pentru că am ocupat această poziție pentru ultimii cinci ani. Vreau să vă spun că eu sunt mândru de voi. Vreau să spun că eu sunt mândru de voi, de tinerii noștri, de tinerele noastre, de diplomații noștri, militarii noștri, toți cei care lucrează aici, în NATO. Suntem o națiune respectată și influentă în NATO și sunt extrem de mândru să fi lucrat împreună, și vreau să vă rog un singur lucru, să ducem această cultură a unei Românii profesioniste și în cultura cea de acasă”, a spus Mircea Geoană.

Mircea Geoană: Sunt convins că în anii care vin cineva din țara noastră o să ocupe poziții chiar și mai înalte

Geoană s-a arătat încrezător că românii vor ajunge să ocupe funcții „chiar și mai înalte” decât cea de secretar general adjunct al NATO.

„Dedic acești cinci ani la NATO și această distincție, care mă onorează, tinerelor și tinerelor din România și sper ca exemplul meu să fie o inspirație pentru voi să lăsați orice complex de inferioritate deoparte, să munciți, să investiți în voi, să reprezentați cu mândrie țara noastră. Sunt convins că în anii care vin cineva din țara noastră o să ocupe poziții chiar și mai înalte de cea pe care am avut-o eu aici”, a mai declarat Mircea Geoană.