Mircea Geoană: PSD pare să se întoarcă în perioada bolșevică. Este o zi rușinoasă pentru partid

Mircea Geoană: PSD pare să se întoarcă în perioada bolșevică. Este o zi rușinoasă pentru partid
Foto: B1 TV

Președintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, luni, că deciziile luate în privința sa arată că PSD tinde să se întoarcă în perioada bolșevică, dar și că democrația din partid devine excepția, ci nu regula.

În același timp, social democratul s-a declarat îndurerat, nu de atacurile lui Victor Ponta, ci mai degrabă de lipsa de atitudine a prietenilor săi din partid.

Pare să se întoarcă negura perioadei bolșevice în partidul nostru, acest lucru mă doare mai mult. Nu m-a deranjat aproape deloc gălagia făcută de Ponta, m-a durut tăcerea prietenilor mei, pentru că toți vor fi executați în același mod„, a spus Geoană.

Acesta susține că prin scandalul provocat pe seama sa s-a dovedit că democrația din cadrul PSD a devenit excepția, ci nu regula, așa cum se obișnuia în partid.

Dacă unui fost președinte de partid i se întâmplă așa ceva, ce protecție poate să aibă un simplu membru de partid. Îmi este teamă că în acest moment se închide, cu un zgomot surd, capitolul în care democrația în PSD era regula, ci nu excepția„, este de părere președintele Senatului.

Mircea Geoană a conchis spunând că regretă faptul că nimeni nu a apărat dreptul său de a își susține cazul în fața Comisiei.

Este o zi rușinoasă pentru partid„, a încheiat social democratul.

Mircea Geoană, despre situația sa din PSD

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_12597').select();" id="embed_text_12597" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`