Mircea Badea RUPE TĂCEREA şi spune că dezvăluie din surse: ŞTIE cine va fi PREMIER

Publicat: 15 10. 2019, 14:33

Mircea Badea este de părere că adevăraţii câştigători ai succesului de la moţiunea de cenzură sunt Klaus Iohannis şi PNL-iştii.

Mircea Badea a declarat că moţiunea de cenzură prin care a fost înlăturat guvernul Dăncilă nu ar fi trecut fără două persoane: Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta. De asemenea, Badea a zis că premier va fi, vrând-nevrând, Ludovic Orban.

Cristian Tudor Popescu trage un SEMNAL de ALARMĂ! Ce se întâmplă după căderea Guvernului: Nu e de bine!

Moţiunea nu trecea dacă nu existau două persoane: Tăriceanu şi Ponta. A existat şi o parte din UDMR. Ce rămâne după atâta vorbărie? Indiferent că-l votează sau nu, oamenii vor rămâne în cap cu următoarea idee: Iohannis a dat jos ciuma roşie. Poporul a rămas cu această percepţie. Iohannis s-a branduit ca adversar principal al PSD, mai adversar decât Barna. Este clar că poporul a rămas cu ideea că el a dat jos ciuma roşie, deşi nu Iohannis a dat jos PSD. Realitatea nu contează, ci percepţia. În realitate, Tăriceanu a dat jos PSD.

Cel mai dezavantajat de rezultatul moţiunii este Dan Barna. El este pe acelaşi public haştag cu Iohannis. Ce corporatist mai votează cu Dan Barna după ce l-au auzit pe Iohannis zicând că el a rezolvat cu ciuma roşie?!

Primul-ministru al Guvernului României va fi Ludovic Orban. Acest Guvern va trece fluierând şi nu va fi niciun fel de problemă„, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis va anunța, oficial, marți, la ora 17.00, numele viitorului premier, cel care urmează să formeze viitorul guvern interimar.