Mircea Badea RUPE TĂCEREA şi spune că dezvăluie din surse: ŞTIE cine va fi PREMIER

Mircea Badea RUPE TĂCEREA şi spune că dezvăluie din surse: ŞTIE cine va fi PREMIER

Mircea Badea este de părere că adevăraţii câştigători ai succesului de la moţiunea de cenzură sunt Klaus Iohannis şi PNL-iştii.

Mircea Badea a declarat că moţiunea de cenzură prin care a fost înlăturat guvernul Dăncilă nu ar fi trecut fără două persoane: Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta. De asemenea, Badea a zis că premier va fi, vrând-nevrând, Ludovic Orban.

Cristian Tudor Popescu trage un SEMNAL de ALARMĂ! Ce se întâmplă după căderea Guvernului: Nu e de bine!

Moţiunea nu trecea dacă nu existau două persoane: Tăriceanu şi Ponta. A existat şi o parte din UDMR. Ce rămâne după atâta vorbărie? Indiferent că-l votează sau nu, oamenii vor rămâne în cap cu următoarea idee: Iohannis a dat jos ciuma roşie. Poporul a rămas cu această percepţie. Iohannis s-a branduit ca adversar principal al PSD, mai adversar decât Barna. Este clar că poporul a rămas cu ideea că el a dat jos ciuma roşie, deşi nu Iohannis a dat jos PSD. Realitatea nu contează, ci percepţia. În realitate, Tăriceanu a dat jos PSD.

Cel mai dezavantajat de rezultatul moţiunii este Dan Barna. El este pe acelaşi public haştag cu Iohannis. Ce corporatist mai votează cu Dan Barna după ce l-au auzit pe Iohannis zicând că el a rezolvat cu ciuma roşie?!

Primul-ministru al Guvernului României va fi Ludovic Orban. Acest Guvern va trece fluierând şi nu va fi niciun fel de problemă„, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis va anunța, oficial, marți, la ora 17.00, numele viitorului premier, cel care urmează să formeze viitorul guvern interimar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`