Miniteren de golf pentru Iohannis | Dancă (FD): Încă un exemplu de sfidare a președintelui, care-și încheie al doilea mandat în bătaie de joc față de toți românii (VIDEO)

Publicat: 02 10. 2024, 19:05
Sursa foto: Ionel Dancă / Facebook

Deputatul Ionel Dancă (Forța Dreptei) l-a acuzat pe Klaus Iohannis că-și încheie al doilea mandat de președinte în bătaie de joc și într-un total dispreț față de români.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, în contextul în care G4Media a dezvăluit că la vila de protocol a președintelui de la Neptun a fost amenajat cu un miniteren de golf cu trei găuri. Iohannis e un mare pasionat de golf.

Critici la adresa președintelui Iohannis

„Stimații colegi de la PSD și PNL (Felix Cozma și Sergiu Bîlcea, invitați și ei) bat câmpii pentru că au un cartof fierbinte în brațe și-l aruncă de la unii la alții. Situația e foarte clară. Deci vinovatul nu e nici Abrudean (Secretarul General al Guvernului), nici Ciolacu, vinovat e Iohannis, care atunci când poftește ceva, primește ceea ce poftește de la Ciolacu și de la cine e acolo că a pus el prim-ministru.

Ideea e că în această situație avem încă un exemplu de sfidare a președintelui Iohannis, care cu opulență și-a încheiat acest al doilea mandat pur și simplu în bătaia de joc a tuturor românilor, fără nicio transparență a cheltuielilor, avioane de lux, toalete înalte, găuri de golf în curte…

Nu e o situație care să fie cât de cât explicabilă. Nu e nicio explicație pentru această opulență ”totul pentru mine, nimic pentru țară”. Asta face dl Iohannis, asta a făcut în ultimul mandat, din păcate”, a declarat deputatul Ionel Dancă, pentru B1 TV.