Ministrul Sănătății, prezent la Consiliul PNL: Îi rog pe toţi politicienii să înţeleagă că lucrurile au mers prea departe în sistemul de sănătate pentru a-l transforma, în această toamnă, în cal de bătaie politică (VIDEO)

Publicat: 08 10. 2016, 21:21
Foto: B1 TV

Prezent la Consiliul Naţional de Coordonare al PNL, ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a rugat politicienii, indiferent de culoarea politică, să nu se folosească de ''domeniul sănătății'' în campania electorală. Voiculescu a amintit că de un deceniu partidele promit o majorare a bugetului pentru Sănătate, dar acest lucru nu s-a întâmplat, informează B1 TV.

”Îi rog pe toţi politicienii, indiferent că sunt de stânga sau de dreapta, să înţeleagă că lucrurile au mers prea departe în sistemul de sănătate pentru a-l transforma, în această toamnă, în cal de bătaie politică. Nu de bătăi electorale avem nevoie, nu de calomnii, nu de ameninţări. Putem schimba acest sistem dar doar in echipă, o echipă formată din oameni buni care lucreaza în administrație, în spitale, în policlinici sau în ambulanțe”, a spus ministrul Sănătății.

Vlad Voiculescu a amintit și de atacul social-democraților potrivit cărora guvernul Cioloş refuză să reducă preţul la medicamente.

”Avem nevoie de medicamente de calitate. Trebuie să știm că degeaba aceste medicamente sunt ieftine pe hârtie dacă ele nu se găsesc în magazine și spitale. Oricine poate înțelege asta. Sunt sigur că și colegii de la PSD”, a mai spus Voiculescu.

Şi europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a discutat despre problemele din Sănătate.

”Este o rușine că la 25 de ani de la Revoluție nu avem niciun spital nou generalist care să fie spital nou, spital public. Ne propunem ca Iași, Cluj, în Craiova, în Târgu Mureș, în Timișoara, în Constanța și în Sectoarele 3 si 6 să avem în următorii patru ani spitale noi”, a spus Cristian Bușoi.

Ministrul Sănătății: Îi rog pe toţi politicienii să înţeleagă că lucrurile au mers prea departe în sistemul de sănătate pentru a-l transforma, în această toamnă, în cal de bătaie politică

#DIRECT_ONE_fpbohg#