Ministrul Muncii a gafat într-o conferință de presă: „Județul Timișoara” nu este afectat foarte mult de şomaj în rândul tinerilor

Publicat: 24 10. 2013, 16:31

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a gafat, joi, într-o conferință de presă, în care a spus că a venit în „judeţul Timişoara”, care nu este afectat de şomaj, pentru a prezenta, printre altele, un program destinat absolvenţilor.

„Eu vreau să vă spun că am combinat două evenimente importante. O dată că am avut această întâlnire cu oamenii de afaceri, am discutat mult pe această temă, am avut şi multe întrebări din partea lor. De asemenea, am vrut să prezint aici o temă importantă, deşi judeţul Timişoara nu este afectat foarte mult de şomaj în rândul tinerilor şi de şomaj în general, am vrut să le prezint această preocupare care se numeşte garanţia pentru tineri pentru că dorim această garanţie pentru tinerii care absolvă o formă de învăţământ, să intre într-o altă formă, cea de angajare”, a spus Mariana Câmpeanu, potrivit Mediafax.

Ministrul a fost imediat corectat de către primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, care i-a transmis lui Câmpeanu că este vorba de judeţul Timiş, nu de judeţul Timişoara.