Ministrul Justiției a primit critici chiar din interiorul PSD. Șerban Nicolae: Tudorel Toader a făcut un spectacol din evaluarea lui Lazăr și Kovesi

Publicat: 27 03. 2017, 19:17
Foto: Revista 22

Social-democratul Șerban Nicolae, președintele Comisiei juridice din Senat, l-a acuzat pe Ministrul Justiției, Tudorel Toader, că a transformat într-un spectacol procesul de evaluare a activității lui Kovesi și Lazăr.

Totodată, acesta a mai spus că nu este o coincindență că fix în ziua în care Ministrul Justiției trebuia să prezinte rezultatul evaluării a primit vizita lui Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unitela București, iar apoi a discutat cu șefa DNA.

”Nu cred în asemenea coincidențe, ca Laura Codruța Kovesi să ajungă la ministrul Justiției după ce Hans Klemm a fost acolo. Cred că doamna Kovesi trebuie să dea socoteală în fața opiniei publice. Eu cred că Hans Klemm s-a dus acolo ca să-și dea cu părerea despre situația lui Kovesi. Tudore Toader nu trebuia să anunțe mereu câte zile mai sunt până la finalizarea evaluării. E o zonă de spectacol ce face, decât de ce trebuie”, a susținut Șerban Nicolae, pentru Antena 3.