Ministrul Cătălin Drulă nu-l demite pe directorul CFR, Ovidiu Vizante: „Și-a cerut scuze”

Publicat: 30 07. 2021, 11:53
Actualizat: 16 09. 2021, 20:58
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Sursa foto: Facebook

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a oferit o primă reacție în contextul scandalului de la CFR. Deși premierul Florin Cîțu a lăsat de înțeles că directorul Ovidiu Vizante, director al CFR, ar trebui demis, pentru proasta gestionare a nefericitului eveniment, ministrul USR-PLUS rămâne ferm, pe poziție.

Directorul Ovidiu Vizante nu va fi demis din funcție, a dat asigurări Cătălin Drulă. O eventuală decizie în acest sens va fi luată abia după evaluarea mandatului.

„Domnul director CFR Călători și-a prezentat scuze, subiectul este încheiat pentru mine. Dar există o evaluare care se va face, are un mandat de 4+2 luni. Acest termen se împlinește pe 19 august. Vom avea o evaluare, așa cum se face pentru toți managerii și vom concluziona ce se va face (…) Nu sunt rudă cu domnul Vizante”, a declarat Cătălin Drulă, în cadrul unei conferințe de presă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Zeci de copii au stat blocați opt ore într-un tren CFR

Trenul Mangalia – Arad a acumulat peste opt ore de întârziere după ce a staționat în zona Fundulea. Linia de contact s-a rupt din cauza rafalelor puternice de vânt. Trenul, care era plin cu copii ce veneau din tabără, a plecat la ora 19.10 din Mangalia și a ajuns în Gara de Nord abia după 8.30. Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, a fost iritat pentru că i-au cerut explicații.

„Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren!”, a declarat Vizante la Antena 3.