Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)

Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă... Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
Sursa foto: Bogdan Ivan / Facebook

Bogdan Ivan (PSD), ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, l-a ironizat pe Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la prezidențiale, spunând că în ultima vreme face declarații demne de emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”.

Reacția vine după ce Nicolae Ciucă a acuzat PSD că ar avea un plan de a da AUR „mai mult de 10-20 de voturi” în fiecare secție de votare, astfel încât George Simion să ajungă în turul 2 al prezidențialelor cu Marcel Ciolacu.

„Dezinformări de doi lei”, a replicat Ivan, în cadrul Știrilor B1 TV, moderate de Alex Vlădescu.

Bogdan Ivan, reacție la acuzațiile că PSD are o înțelegere cu AUR

„Săracul domn Ciucă, e un om cu o carieră chiar transparentă și importantă. Dacă stau să mă uit la declarațiile domniei sale, care cel mai probabil sunt scrise de consultanții plătiți cu milioane de euro și care trebuie să justifice cumva munca lor, mi se par unele din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite”. Arătați-mi mie, eu fac politică de 14 ani, o dată când poți să-i spui unui votant PSD să voteze cu Simion.

Dau exemplu de la mine din județ: în acest weekend, Simion a avut un miting cu oameni din toată țara împotriva lui Radu Moldovan, șeful de filială PSD, și împotriva PSD. E o inepție cât casa! Dacă cineva crede că poți, la nivel național, cu așa mulți oameni, să-i manevrezi ca pe niște păpuși, îi iei dintr-o parte și-i pui în alta, se înșală amarnic”, a declarat ministrul PSD.

Ivan: Ciucă e în picaj electoral

„Dl Ciucă e în picaj electoral, e o întreagă sufocare pe scena politică care să prindă locul 2 în cursa pentru Cotroceni și încearcă să-și ascundă neputința electorală din ultimii 2 – 3 ani, aruncând în discuție PSD.

Și acum 5 – 10 – 20 de ani știm care a fost strategia partidelor de dreapta în cursa prezidențială: din lipsă de idei, PSD e de vină! PSD făcea alianță cu UDMR ca să vândă Arealul, acum face alianță cu AUR, mai rămâne să facem alianță cu nu știu cine din afara țării. Dezinformări de doi lei!”, a mai spus Bogdan Ivan

Reacția lui Ciolacu la acuzațiile lui Ciucă

Amintim că, marți, Nicolae Ciucă a acuzat PSD că are un plan de a da AUR „mai mult de 10-20 de voturi” în fiecare secție de votare, astfel încât George Simion să ajungă în turul 2 al prezidențialelor cu Marcel Ciolacu.

„Dorința de a intra cu George Simion în turul doi este și dorința Rusiei, pentru că intrarea lui Simion în turul doi înseamnă un AUR mai puternic”, a punctat apoi Ciucă.

Acuzația a fost respinsă, miercuri, chiar de Marcel Ciolacu: „Am văzut cu toții ieri anumiți politicieni disperați să își facă loc în turul 2 să inventeze scenarii iresponsabile despre cum Rusia va profita la alegerile prezidențiale din România. Vreau să fiu foarte clar, cât timp voi fi premier, nu va exista nicio imixtiune a Rusiei în procesul electoral de la noi, dimpotrivă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:19 - Luca Reghecampf rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „Ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut”
22:11 - Un șofer presupus beat era să spulbere caravana Kamalei Harris. Bărbatul spune că nu-și amintește cum a ajuns pe autostradă
22:02 - Burduja acuză că mai multe ONG-uri blochează investițiile în sectorul energetic românesc: „Toate aceste beneficii pentru țară și regiune cred că supără anumiți actori statali sau nestatali” (VIDEO)
21:46 - Sebastian Burduja a spus motivele pentru care România a importat energie în primele 8-9 luni din acest an: Sunt mai multe cauze. 30 și ceva de ani, România nu a investit în producția de energie (VIDEO)
21:39 - Eva Mendes: „Nu am fost niciodată vreo mare actriță, nu am fost niciodată îndrăgostită de actorie”
21:32 - Burduja: „În ce privește pregătirea pentru iarnă, stăm bine, avem depozitele de gaz în supraplin” / Ce se întâmplă cu schema de plafonare a prețurilor la energie (VIDEO)
21:26 - O zonă din București va arăta complet diferit până la sfârșitul lui 2027. Ce modificări sunt în plan
21:09 - Nicolae Ciucă a anunțat că dorește extinderea programului “O masă sănătoasă” în toate școlile din România și extinderea în toate județele a învățământului dual profesional, “cu campusuri de profil, unde elevii vor ieși cu o profesie”
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)