Mihai Tudose: „Nu am negat că mai joc șah cu domnul Hrebenciuc sau că mă mai întâlnesc cu el” / „Dacă s-ar putea face așa ceva, l-am susține pentru turul 2 pe Nicu Ciucă, e cel mai slab candidat”

Publicat: 25 10. 2024, 09:52
Actualizat: 25 10. 2024, 09:59
Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Mihai Tudose, președintele consiliului Național PSD, a oferit explicații despre fotografia în care apare alături de Viorel Hrebenciuc, în contextul dezvăluirilor făcute de Gigi Becali privind o presupusă înțelegere ca George Simion să ajungă în turul doi al prezidențialelor. Mihai Tudose a declarat pentru B1 TV că fotografia a fost realizată în august și că a fost “o întâlnire banală”.

Mihai Tudose, despre întâlnirea cu Hrebenciuc

“Cu câtă râvnă încearcă niște oameni care văd că se duc în orice direcție numai în direcția bună nu, cu câtă râvnă încearcă să își consolideze, să își facă un avans cu tot felul de argumente, că de ce au pierdut ei alegerile, de ce nu au intrat ei în turul doi. Vezi Doamne, cineva face nu știu ce manevre cu altcineva. A fost o întâlnire banală, la masă, în august.

Nu am negat că mai joc șah cu domnul Hrebenciuc sau că mă mai întâlnesc cu domnia sa, dar nu are nicio legătură. Avem un pact de vreo câțiva ani buni că nu mai discutăm politică, și cu asta basta. De aici încolo, data viitoare când mă voi întâlni cu Hrebenciuc o să pun eu poze pe Facebook ca să nus e mai chinuie nimeni să stea prin boscheți”.

Întrebat despre o posibilă înțelegere între PSD și AUR ca George Simion să ajungă în turul doi al prezidențialelor, Mihai Tudose a răspuns:

“Dacă ar fi să discutăm așa ceva și dacă s-ar putea face așa ceva l-am susține pe Nicu Ciucă, e cel mai slab candidat dintre toți”.