Mihai Tudose, încruntat de problemele țării: "Nu prea avem motive să zâmbim, cel puţin deocamdată" (VIDEO)

Mihai Tudose, încruntat de problemele țării: "Nu prea avem motive să zâmbim, cel puţin deocamdată" (VIDEO)

Mihai Tudose s-a remarcat în timpul scurt petrecut până acum în fruntea guvernului prin ședințele încordate de guvern în care nu a ezitat să își critice miniștrii foarte dur și prin modul foarte serios și încruntat în care a apărut mereu în fața presei.

Întrebat de un reporter de la Antena 3 despre această apariție publică mereu încruntată, Mihai Tudose a arătat că situația din țară îl face să fie așa.

Mihai Tudose, încruntat de problemele țării: "Nu prea avem motive să zâmbim, cel puţin deocamdată" (VIDEO)

#DIRECT_ONE_h2ewqg#

"Acum de soare. Şi în general? Aveţi impresia că toate lucrurile sunt foarte bune în ţară? Nu, nu prea avem motive să zâmbim, cel puţin deocamdată", a afirmat Mihai Tudose.

Pus de același reporter să își facă o caracterizare proprie, Mihai Tudose s-a descris drept "un tip ambiţios care încearcă tot timpul să demonstreze că se poate mai mult şi mai bine".

Mihai Tudose s-a plâns de faptul că a fost nevoit să își facă Facebook de când a fost numit în fruntea guvernului și a refuzat să aleagă între Victor Ponta și Liviu Dragnea.

"Nu am idoli în viaţă. Nu vreau să trăiesc viaţa altcuiva", a afirmat Tudose.

Premierul a răspuns de asemenea și pe seama glumelor care îl aseamănă cu locotenentul Worf din Star Trek.

"Nu nu m-au deranjat. Atâta timp cât poporul român are umor, eu spun că mai avem o şansă", a precizat premierul.

Premierul a fost întrebat și care este ultima carte pe care a citit-o.

”O să râdeţi, am recitit Groapa. Practic am terminat-o de când eram premier, o să râdeţi, tata e bucureştean, jumătate din familie e din Bucureşti, am trecut prin nişte locuri ale copilăriei bunicilor, e o zonă de acolo şi am recitit cu mare drag. E şi o realitate cruntă”, a declarat Tudose.

Iar seria întrebărilor fulger a continuat.

Mamaia sau Vama veche?

Tudose: Mai degrabă singur pe-o plajă.

Care plajă?

Tudose: Linişte, vreau linişte.

Când aţi dansat ultima oară?

Tudose: Nu sunt bun dansator.

Led Zeppelin sau Michael Jackson?

Tudose: Led.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)