Mihai Tudose: Dacă scoate și filmul la acea carte, Nicolae Ciucă are șanse să iasă pe locul 3. A doua mare clasificare, după „înainte de Hristos” și „după Hristos”, va fi „înainte de carte” și „după carte” (VIDEO)

Mihai Tudose: Dacă scoate și filmul la acea carte, Nicolae Ciucă are șanse să iasă pe locul 3. A doua mare clasificare, după „înainte de Hristos” și „după Hristos”, va fi „înainte de carte” și „după carte” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Eurodeputatul Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, a vorbit despre alegerile prezidențiale, marți, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și s-a arătat de părere că liderul PNL, Nicolae Ciucă, „se bate acum să fie pe locul 3” la alegerile prezidențiale.

Mihai Tudose (PSD), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

Întrebat despre momentul în care își va anunța candidatura Marcel Ciolacu, vicepreședintele PSD a spus: „În mod cert va face anunțul în această săptămână, fiindcă noi sâmbătă avem congresul, conferința partidului, deci atunci trebuie să votăm candidatul, deci va trebui să știm cu cine votăm”.

„Termenul-limită de depunere a candidaturilor este joi seară, deci până vineri”, a adăugat Mihai Tudose.

Ce a spus despre Nicolae Ciucă

Întrebat dacă este de părere că lupta din turul 2 s-ar putea da între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, Mihai Tudose a răspuns: „Eu știu că în turul 2 intră primii doi clasați din turul 1. Din câte am văzut eu prin sondaje și din ce mai simțim așa, vorbind cu lumea, domnul Ciucă se bate acum să fie pe locul 3, dar nu-i problemă asta. Eu sunt convins că dacă scoate și filmul la acea carte are șanse să iasă pe locul 3”.

Referitor la viitoarea lansare a cărții lui Nicolae Ciucă, Mihai Tudose a spus: „Credeți-mă că n-am nici cea mai mică îndoială că va un eveniment remarcabil și un reper, deci va fi lumea acum «înainte de Hristos» / «după Hristos» și a doua mare clasificare va fi „înainte de carte” și „după carte”.  Chiar nu mă interesează când își lansează domnul Ciucă cartea (…). De fapt, nu cred că interesează pe nimeni”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)