Mihai Tudose: Câteva voci din PNL au tot felul de idei și manifestări de personalitate. Unii au început să se prindă că nu prea o să mai prindă listele și încearcă să răstoarne masa înainte să se arate cărțile (VIDEO)

Mihai Tudose: Câteva voci din PNL au tot felul de idei și manifestări de personalitate. Unii au început să se prindă că nu prea o să mai prindă listele și încearcă să răstoarne masa înainte să se arate cărțile (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

În ultimul timp câteva voci din PNL au tot felul de idei și manifestări de personalitate, a declarat Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, vineri, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, întrebat despre afirmația lui Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, potrivit căruia liberalii nu mai pot rămâne la guvernare alături de social-democrați.

Mihai Tudose (PSD), pe B1 TV: Câteva voci din PNL au tot felul de idei și manifestări de personalitate

Întrebat despre declarația lui Robert Sighiartău, Mihai Tudose a spus: „În ultimul timp am auzit câteva voci din PNL, Sighiartău, Cozma, Rareș Bogdan, care au tot felul de idei și manifestări de personalitate. Să spui de PSD că e iresponsabil fiscal, că se stă cu hoții la masă… Eu vă aduc aminte că noi am intrat la guvernare într-un moment delicat pentru țară, fiind invitați, rugați, și aici vă spun din propriile-mi amintiri, ca să zic așa, fiind de față la acele negocieri. Altfel aruncam țara în haos, în anticipate și poate chiar și suspendarea Președintelui se punea pe masă atunci”.

„Faptul că nu mai sunt la putere, nu mai sunt la butoane, nu mai pot să facă toate tâmpeniile pe care le-au făcut în ultimii doi ani-jumate probabil că pe unii îi nemulțumește. De asemenea, unii dintre domniile lor înțeleg că au început să se prindă că nu prea o să mai prindă listele și atunci încearcă să schimbe cumva, să răstoarne masa înainte să se arate cărțile”, a continuat social-democratul.

„A ieșit președintele PNL, domnul Ciucă, care a spus că nu e nicio problemă. De aici încolo, poate își rezolvă ei problemele în interior, să stabilească ei cine reprezintă PNL. Înțeleg că e o problemă de autoritate sau nu în cadrul PNL. Noi avem un protocol de colaborare guvernamentală cu PNL, nu cu Rareș Bogdan, nu cu Sighiartău, sau cum ați spus că îl cheamă, nu cu Cozma, ca să citez ultimele trei voci foarte vocale. Da, au mai fost luări de poziție și la noi, dar, până la urmă, ironiile sunt pentru oameni deștepți, pe ei nu i-a suspectat nimeni de chestia asta”, a adăugat Mihai Tudose.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`