Mihai Tudose: „Când va veni momentul, dacă va veni momentul e posibil din nou să guvernăm împreună cu UDMR” (VIDEO)

Mihai Tudose: Când va veni momentul, dacă va veni momentul e posibil din nou să guvernăm împreună cu UDMR (VIDEO)
Mihai Tudose. Sursa foto: Facebook

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a precizat într-o intervenție pentru B1 TV, referitor la declarațiile liderilor UDMR că se pregătesc pentru revenirea la guvernare, că toate partidele sunt pregătite să preia guvernarea, însă, deocamdată, România are un Guvern PSD-PNL. De asemenea, Mihai Tudose a calificat drept „jenante” acuzațiile UDMR privind lipsa dezbaterilor privind proiectul noii Legi a pensiilor.

„Din câte înțeleg eu, toate partidele sunt pregătite să vină la guvernare. Deocamdată, avem un Guvern PSD-PNL. Au fost la guvernare și au plecat. De ce să intre la guvernare, de ce? Poate o să fie un moment în care…”.

Mihai Tudose a avut și un răspuns la declarațiile lui Kelemen Hunor potrivit cărora măsurile fiscale ar fi fost mai bune dacă UDMR  rămânea în continuare în Guvern:

„Proeictul a fost în dezbatere publică, au fost termene de amendamente, nu i-au oprit nimeni să facă propunerile acelea minunate și vă asigur că dacă era o propunere minunată era cuprinsă în acel proeict”.

Vicepre;edintele PSD nu exclude cu toate acestea ca UDMR să revină la Guvernare:

„Nu, nu suntem supărați. Până la urmă nu faci niciodată alianțe la guvernare pe prietenii sau ținând cont de supărări ci pentru a asigura o stabilitate și o majoritate stabilă pentru a guverna. Când va veni momentul, dacă va veni momentul e posibil din nou să guvernăm împreună cu ei”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`