Mihai Tudose: Azi, când stăm de vorbă, Marcel Ciolacu este potențialul candidat la PSD la Președinție / Referitor la „toate partidele au câștigat alegerile”, unii au o furnică și au comparat-o cu un armăsar (VIDEO)

Mihai Tudose: Azi, când stăm de vorbă, Marcel Ciolacu este potențialul candidat la PSD la Președinție / Referitor la „toate partidele au câștigat alegerile”, unii au o furnică și au comparat-o cu un armăsar (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Marcel Ciolacu este potențialul candidat al PSD la Președinția României, dar decizia finală va fi colectivă și va ține cont și de voința lui, a declarat eurodeputatul Mihai Tudose, vicepreședinte al social-democraților, marți, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai.

Mihai Tudose, pe B1 TV, despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Candidatul PSD, spune Mihai Tudose, va fi desemnat printr-o decizie colectivă.

„Poate la mine la partid funcționează mai bine democrația decât în altă parte. Este vorba despre o decizie colectivă. O să avem și coaliții săptămâna asta, și un CPN, și o să vedem ce facem, dar e o decizie colectivă. Este evident că această decizie colectivă trebuie să țină cont și de elementul de voință al președintelui partidului, fiindcă nu poate să candideze împotriva voinței lui, dar, ca să folosesc din nou un termen consacrat în ultima perioadă, azi, când stăm de vorbă, domnul Ciolacu este candidatul PSD la Președinție, sau potențialul candidat”, a declarat Mihai Tudose.

Ce a spus despre rezultatul alegerilor

Întrebat despre declarațiile liberalului Rareș Bogdan, Mihai Tudose a declarat: „Eu cred că domnul Rareș Bogdan, analizând foarte bine ce se întâmplă la domnia sa în partid, extinde și la alte partide. Dacă la ei e cu „împinsul pe scări”, la noi nu funcționează așa, deci întrebați-l pe el ce a vrut să spună”.

„Referitor la „toate partidele au câștigat alegerile”, unii au comparat, știu eu, ca să folosesc o figură de stil, au o furnică și au comparat-o cu un armăsar, și au spus că furnica e mult mai importantă că are mai multe picioare și oricum poate să își care de 100 de ori propria greutate, și atunci, nu-i așa, furnica e mult mai importantă, mai mare și mai valoroasă. În regulă, să își facă toți analiza cum vor, cert este că PSD este mulțumit de rezultatul alegerilor”, a adăugat Mihai Tudose.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`