Mihai Seplecan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a fost exclus din PNL

Publicat: 23 10. 2015, 22:27
Foto: radiocluj.ro

Biroului Politic Judeţean (BPJ) Cluj a PNL a decis vineri excluderea din partid a lui Mihai Seplecan, copreședinte PNL Cluj și preşedinte al Consiliului Judeţean, informează Mediafax.

Pentru exluderea lui Seplecan au fost exprimate 59 de voturi dintr-un total de 63, patru voturi fiind nule, a anunțat copreşedintele PNL Cluj senatorul Marius Nicoară.

”În şedinţa BPJ a PNL Cluj s-a discutat propunerea de sancţionare a lui Mihai Seplecan şi s-a decis excluderea din partid a acestuia. (…) Decizia va fi înaintată, pentru validare, Comitetului Director Judeţean al PNL Cluj, care se va întruni în 6 noiembrie, după care, dacă va fi validată, va rămâne definitivă. Dacă rămâne definitivă, decizia va putea fi atacată de Mihai Seplecan în termen de zece zile la Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL Cluj, iar dacă rămâne validată, va fi transmisă prefectului judeţului Cluj care va emite ordinul de destituire a lui Seplecan din funcţia de consilier judeţean, ceea ce înseamnă, automat, şi pierderea calităţii de preşedinte al CJ Cluj”, a spus Nicoară.

Pe 24 septembrie, lui Mihai Seplecan i-a fost retras sprijinulpolitic de către partid pentru disfuncţionalităţi în conducerea CJ Cluj, neperformanţe, probleme la drumuri, la aeroport și o lipsă de comunicare a lui Seplecan cu partidul, potrivit declarațiilor făcute, la momentul respectiv de  Marius Nicoară.