Mihai Răzvan Ungureanu: Sper ca Tratatul de stabilitate să fie semnat de președinții tuturor partidelor parlamentare din opoziție

Publicat: 15 02. 2012, 14:25
Foto: dcnews.ro

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, că speră ca şi PSD, PNL şi PC să semneze protocolul privind semnarea şi ratificarea de către România a tratatului de guvernanţă în cadrul UE, încheiat de liderii coaliţiei.

Sper să fie semnat de președinții  tuturor partidelor parlamentare. Asta înseamnă și PNL și PSD și PC”  a spus Ungureanu.

Primul ministru are de gând să-i contacteze în cel mai scurt pe liderii partidelor din opoziție pentru a-i convinge să semneze tratatul.

De altfel, chiar am de gând să îi contactez  pe cei trei lideri și să-i rog să facă acest lucru pentru că nu voi întârzia să-l aduc în Guvern pentru a-l trimite apoi spre ratificare” a precizat premierul.

Protocolul politic privind semnarea şi ratificarea de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul Uniunii Economice şi Monetare a fost semnat miercuri de preşedintele PDL Emil Boc, preşedintele UDMR Kelemen Hunor, preşedintele UNPR Gabriel Oprea şi liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale Varujan Pambuccian.

Mihai Ungureanu dorește ca opoziția să semneze Tratatul de stabilitate

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_15932').select();" id="embed_text_15932" />