Mihai Fifor: Reforma pensiilor a fost o operațiune extrem de migăloasă și s-a făcut la timp, așa cum a fost promisă de premierul Ciolacu. Guvernul face eforturi consistente ca să fie o reușită (VIDEO)

Mihai Fifor: Reforma pensiilor a fost o operațiune extrem de migăloasă și s-a făcut la timp, așa cum a fost promisă de premierul Ciolacu. Guvernul face eforturi consistente ca să fie o reușită (VIDEO)
Foto: Facebook @ Mihai Fifor

Reforma pensiilor a fost o operațiune extrem de migăloasă și s-a făcut la timp, așa cum a fost promisă de premierul Ciolacu, a declarat deputatul PSD Mihai Fifor, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Alex Vlădescu.

Mihai Fifor (PSD), pe B1 TV, despre reforma pensiilor

„Am sentimentul că în fiecare zi căutăm, așa, să arătăm o chestie negativă referitoare la această reformă a pensiilor în România, zic eu, o operațiune care a fost extrem de migăloasă și care s-a făcut, zic eu, la timp, așa cum a fost promisă de premierul Ciolacu”, a declarat Mihai Fifor.

„Totuși, când discutăm de 3,8 milioane de pensii care au crescut în această țară, eu cred că de aici ar trebui să plecăm cu discuția. Sigur că există și nemulțumiri. Sigur că există și neclarități. Pentru asta sunt casele de pensii, ca să lămurească aceste neclarități și să stea de vorbă cu fiecare cetățean în parte care are de pus o întrebare”, a adăugat deputatul PSD.

Mihai Fifor: Guvernul Ciolacu face eforturi consistente pentru ca reforma pensiilor să fie o reușită

„Haideți să vedem poza mare – și poza mare spune că 3,8 milioane de pensii în România, după recalculare, au crescut. O altă parte foarte serioasă, așa cum spunea doamna ministru Bucura Oprescu în intervenția de mai înainte, va crește odată cu indexarea de la 1 ianuarie, adică se fac niște eforturi, zic eu, consistente din partea Guvernului Ciolacu pentru ca reforma aceasta a sistemului de pensii din România, având la bază principiul echității, să fie o reușită. Și în perioada următoare probabil că vor mai fi oameni care vor avea nelămuriri, dar acest lucru se va rezolva încet-încet”, a continuat Mihai Fifor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`