Mihai Atănăsoaei: PDL cere demisia lui Sorin Oprescu după ce un copil a fost ucis de câini în Capitală (VIDEO)

Publicat: 02 09. 2013, 16:25

Mihai Atănăsoaei a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că Partidul Democrat Liberal cere demisia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, după ce un copil de patru ani a fost ucis de câini în Sectorul 2.

Nu noi vrem vinovați care să plătească, legea o cere. Dacă Oprescu nu își dă demisia va trebui din păcate, să suportăm în continuare o situație care va perpetua. Ceea ce s-a întâmplat astăzi se poate întâmpla oricând în București”, a afirmat Atănăsoaei.

Potrivit democrat-liberalului, Primăria ar trebui să strângă câinii comunitari, pe legea Capitalei, în adăposturi.

Gestiunea programului câinilor fără stăpân e în sarcina Primăriei Capitalei. Nu mai putem vorbi de eutanasiere când Curtea Constituțională a declarat acest singur articol neconstituțional”, a precizat Atănăsoaei.

Cât despre sarcinile prefectului Capitalei, democrat-liberalul a declarat că acesta trebuie să sensibilizeze Guvernul.

Prefectul de București trebuie să sensibilizeze Guvernul, al cărui reprezentant este, să-și asume o poziție cu privire la rezolvarea problemei câinilor fără stăpâni”, a susținut Mihai Atănăsoaei.

Un copil de patru ani a fost ucis, luni, în Sectorul 2 al Capitalei, de câini comunitari. Și fratele acestuia, de 6 ani, a fost atacat, însă a supraviețuit. (Detalii AICI)

 

Mihai Atănăsoaei: PDL cere demisia lui Sorin Oprescu

Embed: