Mehedinți: Un copil a murit iar alţi trei minori au ajuns la spital în urma unui accident produs de un poliţist (VIDEO)

Publicat: 05 07. 2013, 08:38

Un copil a murit iar alţi trei minori au ajuns la spital în urma unui accident produs de un poliţist. Accidentul s-a produs chiar în centrul comunei Gruia din judeţul Mehedinţi. Acolo, şeful de post din localitate a pierdut controlul volanului şi a lovit copiii care mergeau pe trotuar.

Oamenii care au văzut accidentul spun că poliţistul era în stare de ebrietate. Colegii şefului de post anunţă că minorii erau pe partea carosabilă.

Poliţistul terminase serviciul şi se îndrepta spre casă, când a intrat cu maşina într-un grup de copii care mergeau pe trotuar.

Localnicii care au văzut cum s-a produs tragedia s-au revoltat imediat. Aflaţi în număr mare, ei le-au cerut socoteală poliţiştilor, pentru că, şoferul ar fi fost băut.

Un copil a decedat chiar sub ochii părinţilor, iar alţi patru au fost duşi la spital. Trei dintre ei sunt în stare foarte gravă. Poliţistul a fost şi el dus la spital şi pentru recoltarea probelor biologice. Poliţia susține însă că minorii se aflau pe partea carosabilă în momentul producerii accidentului.

Din primele cercetări rezultă faptul că șeful de post din comuna Gruia aflându-se în timpul liber conducând autoturism proprietare persoanală a pătruns pe contrasens unde a acroșat un număr de patru copii care se aflau pe partea carosabilă, pe partea stângă. Unul dintre copiii acroșați și loviți a decedat”, a declarat comisarul șef Alexandru Stoica, adjunct IPJ Mehedinți.

Acum, polițistul ar putea să își piardă funcția și va fi acuzat de ucidere din culpă.

Polițistul, care a mai fost prins băut și în 2011, a rămas fără permis de conducere. În momentul producerii accidentului, acesta avea o alcoolemie de 1,6 mg.

Copil ucis într-un accident produs de un polițist

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: