Maszol: Marcel Ciolacu și Viktor Orban, întâlnire informală înainte de participarea premierului ungar la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad

Maszol: Marcel Ciolacu și Viktor Orban, întâlnire informală înainte de participarea premierului ungar la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad
Sursa foto: Orbán Viktor / Facebook

Prim-ministrul Marcel Ciolacu și Viktor Orban vor avea o întâlnire informală, la București, înainte de participarea premierului ungar la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad, susține publicația maghiară Maszol.

Marcel Ciolacu și Viktor Orban, o nouă întâlnire informală

Precum anul trecut, cei doi premieri ar urma să aibă o întrevedere înainte de participarea lui Viktor Orban la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad. Întâlnirea va avea loc în curând la București, susține publicația maghiară.

În 2023, înainte de deplasarea premierului ungar la Băile Tușnad, Viktor Orban a venit la București pentru o întrevedere informală cu premierul Marcel Ciolacu. La eveniment au participat și Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor și prim-vicepreședinte PSD, și Kelemen Hunor, liderul UDMR.

Ungaria deține în prezent președinția Consiliului UE, ceea ce face conferă o importanță deosebită discuțiilor din acest an, notează cei de la Maszol.

Oficialii Ungariei vin în România pentru Universitatea de Vară la Băile Tușnad

La Universitatea de Vară de la Băile Tușnad vor fi prezenți mai mulți oficiali ai Ungariei, premierul Viktor Orban, printre care vicepremierul Zsolt Semjen și alți membri ai guvernului de la Budapesta, dar și liderul UDMR.

În trecut, Viktor Orban a folosit evenimentul ca platformă pentru declarații controversate, fiind acuzat de rasism și atitudini revizioniste.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`