Măsurile din „planul pentru țară” al lui Marcel Ciolacu. Proiectul va fi lansat astăzi

Măsurile din „planul pentru țară” al lui Marcel Ciolacu. Proiectul va fi lansat astăzi
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Guvernul României / Facebook

Proiectul de țară al lui Marcel Ciolacu se va lansa astăzi și prevede scutirea de impozit pe venit pentru tinerii de până la 26 de ani, iar în cazul consumatorilor de droguri, statul va plăti pentru dezintoxicare și recuperare.

Măsuri din „planul de țară” al lui Ciolacu

„Planul de țără” al lui Marcel Ciolacu prevede ca tinerii cu vârsta până la 26 de ani să fie scutiți de impozitul pe venit, iar cei care urmează studiile de masterat să scape și de plata CASS. În plus, consumatorii de droguri ar putea beneficia de dezintoxicare și de recuperare plătite din banii statului, informează G4media.

Și femeile însărcinate care nu au niciun venit și nici partenerul lor ar putea fi ajutate de stat cu cheltuielile privind îngrijirea copiiilor.
Proiectul de țară va fi lansat duminică, de la ora 11.00, la Palatul Parlamentului.

Marcel Ciolacu lansează „planul de țară”

Evenimentul va fi deschis de către ministrul Transporturilor și Infrastructurii, dar și vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu. Apoi, oameni de afaceri, sindicaliști, sportivi și activiști de mediu vor mai lua cuvântul.

La final, Marcel Ciolacu va prezenta proiectul de țară al României.

Primul tur al alegerilor prezidențiale vor avea loc în data de 24 noiembrie, iar pe listele electorale vor apărea 14 candidați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`