Marius Pașcan: „PNL doar a simulat că dorește o coalizare a forțelor de dreapta împotriva PSD” (VIDEO)

Marius Pașcan: PNL doar a simulat că dorește o coalizare a forțelor de dreapta împotriva PSD (VIDEO)
Foto: Marius Pașcan / Facebook

Marius Pașcan, vicepreședinte PMP susține că PNL doar simulează dorința de a coaliza forțele politice de dreapta împotriva PSD. Potrivit acestuia, PNL girează guvernarea alături de PSD, dar este nevoit să susțin contrariul din cauză că Nicolae Ciucă riscă să nu intre în turul 2:

“Cred că singura alianță autentică de dreapta este aceasta a PMP-ului cu Forța Dreptei, cu Alternativa Dreaptă, cu PNȚ Maniu-Mihalache fiindcă PNL doar a simulat că dorește o astfel de coalizare a forțelor de dreapta împotriva PSD.

A anunțat președintele PNL Ciucă de mai multe ori acest lucru dar nu a făcut nimic în acest sens. Nici măcar nu a convocat o întâlnire la nivel de lideri pentru a face această construcție. A fost doar un joc de imagine, un joc electoralist și cred că acest anunț este fals, o mitomanie cu care ne-a obișnuit PNL, fiindcă pe acest context cu eliminarea Dianei Șoșoacă sunt șanse mari ca voturile să se tranfere către Simion și atunci sunt disperați că candidatul PNL nu va intra în turul 2.

PNL primește exact ce merită. Și acum e o ipocrizie de nedescris. Stai în mariaj la guvernare cu PSD și explici ce mare pericol, cum iarăși ciuma roșie revine pe portativ, cum iarăși se face o cupolă roșie deasupra României pe care ei o girează”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`