Marius Pașcan (PMP): „Orice om rezonabil și de bun simț așteaptă ca în această perioadă să îi vadă pe prezidențiabili cu niște programe concrete” (VIDEO)

Publicat: 14 10. 2024, 16:54
Actualizat: 14 10. 2024, 16:56
Foto: Marius Pașcan / Facebook

Marius Pașcan, vicepreședinte PMP, a criticat dur campania pe care od esfășoară Elena Lasconi și Marcel Ciolacu afișându-se în piață, printre comercianți. El a calificat gesturile electorale făcute de cei doi drept populiste.

Marius Pașcan a atras atenția că este nevoie ca cei care râvnesc la cea mai importantă funcție în stat să se prezinte cu programe concrete:

“Orice om rezonabil și de bun simț așteaptă ca în această perioadă să îi vadă pe prezidențiabili, pe cei care aspiră la funcția de președinte cu niște programe concrete, să vorbească despre România, despre situația ei, ce vor în perspectivă să realizeze pentru țară, dar preferă aceste populisme ieftine care consideră ei capitalizează mult mai repede la nivelul electoratului de rând.

Sigur că îi așteptăm să vină cu programe, dar ați văzut de pildă doamna Lasconic e gafe a făcut discutând situația NATO din România. Cred că preferă mai degrabă să plimbe piața de zarzavaturi decât să vorbească despre teme serioase la care nu se pricepe. Probabil că nici nu a avut vreme să învețe și se ferește de acest lucru, poate se va feri tot mai mult.

Cu același rețetar a procedat și Ciucă și Rareș Bogdan cu ceasul lui de mii de euro când au mers să cumpere pătrunjel de la o precupeață. Ăștia sunt oamenii, dacă ei cred că așa capitalizează și își pot demonstra competența pentru funcțiile pentru care candidează. Eu cred că există suficienți oameni inteligenți care au filtrul rațiunii mai dezvoltat încât să nu țină cont de populisme ieftine și să îi vadă pe cabotini cum se dau în spectacol într-un mod jalnic. Mai mult se fac de râs”.