Marius Humelnicu (PSD), despre creșterea prețurilor în România: Atunci când vom avea un salariu mare și o pensie mare, pâinea franzelă nu va mai fi un leu. Ne aliniem la nivelul Europei (VIDEO)

Publicat: 09 07. 2024, 19:33
Foto: Facebook @ Marius Humelnicu

Senatorul PSD, Marius Humelnicu, a avut o intervenție pentru emisiunea Bună, România!, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, unde a vorbit despre creșterea prețurilor în România.

„Ne aliniem la nivelul Europei și atunci când ne aliniem, vrem salarii mari, și prețurile vor fi la fel de mari”

Humelnicu a fost întrebat încotro mergem cu aceste creșteri de prețuri.

“Cu prețurile, să știți că trebuie să nu avem o dublă măsură. Ceea ce spunem românilor, de fiecare data, că va trebui să creștem și salariile, și pensiile. Atunci când peste un an 2, 3, 4, spun eu, vor ajunge la un salariu minim de 1.000 EUR, atunci când vom avea un salariu mare și o pensie mare, și pâinea franzelă nu va mai fi 1 leu, va fi, poate, 50 de eurocenți și atunci toate prețurile vor crește, pentru că ne aliniem la nivelul Europei și atunci când ne aliniem, vrem salarii mari, și prețurile vor fi la fel de mari.

(…) Ne aliniem și din punct de vedere al veniturilor, iar din punct de vedere al oamenilor, credeți-mă că românii sunt foarte, foarte apreciați în Europa și avem oameni foarte, foarte bine pregătiți”.