Mario De Mezzo: Paul Stănescu este disprețuit și la el în partid, dar are o clică în spatele lui, clică pe care eu am învins-o la Slatina. Vătafii există în continuare în PSD (VIDEO)

Publicat: 04 10. 2024, 17:17
Actualizat: 04 10. 2024, 17:17
Foto: Mario De Mezzo / Facebook

Mario De Mezzo, primarul ales al Slatinei, i-a criticat pe „vătafii” din PSD și a spus că și-ar „dori ca întreaga țară să ajungă într-o situație de normalitate, în care, mai spun o dată, Marcel Ciolacu n-ar avea ce să caute”.

Mario De Mezzo, despre „vătafii” din PSD

În cadrul unor declarații făcute într-un podcast PNL, Mario De Mezzo s-a arătat de părere că „Paul Stănescu este disprețuit și la el în partid, dar are o clică în spatele lui, clică pe care eu am învins-o la Slatina, dar clica din spatele lui este un pic mai largă decât Slatina”.

Primarul ales al Slatinei a spus că preferă termenul „vătafi” pentru a-i descrie pe baronii locali.

„Am înlocuit termenul de «baroni locali» cu termenul de «vătafi», așa le-am spus la Slatina pesediștilor corupți și care disprețuiau oamenii, și pe care 15.317 slătineni i-au trimis acasă, spunându-le, «ajunge, ne luăm orașul înapoi!». Deci vătafii există în continuare în Partidul Social Democrat, în continuare la Slatina pe anumite poziții, dar ușor-ușor curățăm, curățăm Slatina de corupție, curățăm Slatina de vătafi, și Slatina ajunge într-o situație de normalitate. Mi-aș dori ca întreaga țară să ajungă într-o situație de normalitate, în care, mai spun o dată, Marcel Ciolacu n-ar avea ce să caute”, a adăugat Mario De Mezzo.