Mario De Mezzo: Paul Stănescu este disprețuit și la el în partid, dar are o clică în spatele lui, clică pe care eu am învins-o la Slatina. Vătafii există în continuare în PSD (VIDEO)

Mario De Mezzo: Paul Stănescu este disprețuit și la el în partid, dar are o clică în spatele lui, clică pe care eu am învins-o la Slatina. Vătafii există în continuare în PSD (VIDEO)
Foto: Mario De Mezzo / Facebook

Mario De Mezzo, primarul ales al Slatinei, i-a criticat pe „vătafii” din PSD și a spus că și-ar „dori ca întreaga țară să ajungă într-o situație de normalitate, în care, mai spun o dată, Marcel Ciolacu n-ar avea ce să caute”.

Mario De Mezzo, despre „vătafii” din PSD

În cadrul unor declarații făcute într-un podcast PNL, Mario De Mezzo s-a arătat de părere că „Paul Stănescu este disprețuit și la el în partid, dar are o clică în spatele lui, clică pe care eu am învins-o la Slatina, dar clica din spatele lui este un pic mai largă decât Slatina”.

Primarul ales al Slatinei a spus că preferă termenul „vătafi” pentru a-i descrie pe baronii locali.

„Am înlocuit termenul de «baroni locali» cu termenul de «vătafi», așa le-am spus la Slatina pesediștilor corupți și care disprețuiau oamenii, și pe care 15.317 slătineni i-au trimis acasă, spunându-le, «ajunge, ne luăm orașul înapoi!». Deci vătafii există în continuare în Partidul Social Democrat, în continuare la Slatina pe anumite poziții, dar ușor-ușor curățăm, curățăm Slatina de corupție, curățăm Slatina de vătafi, și Slatina ajunge într-o situație de normalitate. Mi-aș dori ca întreaga țară să ajungă într-o situație de normalitate, în care, mai spun o dată, Marcel Ciolacu n-ar avea ce să caute”, a adăugat Mario De Mezzo.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:26 - Marcel Ciolacu, întâlnire cu ÎPS Petru la Chișinău: „Voi sprijini în continuare cu toată forța Mitropolia Basarabiei, inclusiv la nivel financiar pentru construirea și renovarea de biserici și centre sociale din Republica Moldova”
18:58 - Rețeta pentru murături perfecte, lăsată de Radu Anton Roman. De ce recomanda acesta ca borcanele să fie puse pe lame de cuțite
18:50 - Virgil Guran: Când a fost Nicole Ciucă premier, întotdeauna când s-au luat măsuri în alianță, s-a discutat cu partenerii noștri. De când a venit Ciolacu, nu mai există acest dialog. De aici pornesc multe lucruri (VIDEO)
18:33 - Suporterii FCSB reținuți în Grecia au fost arestați preventiv. Cât vor sta în spatele gratiilor și ce amenzi au primit
18:26 - Sergiu Bîlcea: Ruptura dintre PNL și PSD este una evidentă. Ne asumăm în continuare această guvernare. După învestirea noului Parlament, PNL își dorește o majoritate de dreapta (VIDEO)
18:03 - „Am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele”. Mesajul transmis de Radu Vâlcan, de pe patul de spital
17:57 - „Urâm România”. Jucătoare de teqball din Ungaria, sancționată sever după ce l-a făcut praf pe arbitrul român de la turneul de Cupă Mondială din Budapesta (VIDEO)
17:45 - Horațiu Cosma: Păcăleala anului de la Grindeanu – avem doar 36 km noi de drumuri rapide din cei 170 promiși
17:32 - Mihai Trăistariu susține că a găsit piesa perfectă pentru Eurovision. Nu știe încă pentru ce țară va concura, dar știe pentru care și-ar dori să o facă
17:31 - Oligarhul rus Hodorkovski care îl acuza pe Mircea Geoană, audiat de procurorii polonezi