Mario De Mezzo a câștigat alegerile pentru Primăria Slatina, conform numărătorii paralele a liberalilor. L-a învins pe primarul PSD în fieful lui Paul Stănescu

Mario De Mezzo a câștigat alegerile pentru Primăria Slatina, conform numărătorii paralele a liberalilor. L-a învins pe primarul PSD în fieful lui Paul Stănescu
Foto: Mario de Mezzo / Facebook

Mario De Mezzo (PNL) l-a învins pe primarul PSD în funcție, Emil Moț, și a câștigat alegerile pentru Primăria Slatina, conform numărătorii paralele pe care au efectuat-o liberalii, transmite Agerpres.

Mario De Mezzo a câștigat alegerile pentru Primăria Slatina

Liberalul și simpatizanții săi au sărbătorit victoria pe străzile orașului Slatina.

„Victoria este a Slatinei şi a slătinenilor. Este doar victoria lor. Este clar că nemulţumirea lor faţă de o administraţie incompetentă, frustrarea lor faţă de dispreţul cu care au fost trataţi, toate lipsurile pe care eu nu am făcut decât să le pun în lumină au vorbit astăzi prin ştampila de vot. Slătinenii au venit şi au votat cu sete împotriva unei administraţii despre care eu am spus că este coruptă, este incompetentă şi că nu are ce să mai caute în această primărie, iar Slatina şi slătinenii au fost de acord cu mine, unii dintre ei susţinându-mă pe Facebook, alţii dintre ei pe TikTok, alţii dintre ei venind cu mine în partid, alţii dintre ei claxonând pe stradă sau luîndu-mă în braţe sau făcând poze cu mine, dar toţi mergând şi punând ştampila de vot. Le mulţumesc din suflet, este victoria noastră”, a declarat Mario De Mezzo.

Rareș Bogdan: Am intrat în inima inima zonei roșii a României și am câștigat Slatina

Victoria candidatului PNL în municipiul reședință de județ din Olt, considerat un fief al PSD și al lui Paul Stănescu, reprezintă o victorie importantă pentru liberali, iar ea a fost salutată și de Rareș Bogdan.

„Partidul Național Liberal a recâștigat fiefurile din Sectorul 1, București, și îl felicit pe George Tuță, a recâștigat Brașovul, prin George Scripcaru, la o diferență de peste 4.000 de voturi, și merită felicitată echipa de la Brașov, Adrian Veștea, George Scripcaru. De asemenea, am intrat în inima zonei roșii a României și am câștigat, prin Mario De Mezzo, orașul Slatina, cu un vot copleșitor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)