Marilen Pirtea: Unii primari de sectoare se comportă ca niște baroni locali și doresc să își arate mușchii în anumite contexte (VIDEO)

Publicat: 15 10. 2024, 16:56
Actualizat: 15 10. 2024, 16:56
Foto: Facebook @ Marilen Pirtea

Deputatul PNL Marilen Pirtea a vorbit despre tensiunile referitoare la planșeul Unirii, marți, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și s-a arătat de părere că „primarii de sectoare, unii dintre ei, se comportă ca și niște baroni locali și doresc să își arate mușchii în anumite contexte”.

Marilen Pirtea (PNL), pe B1 TV, despre tensiunile referitoare la planșeul Unirii

Liberalul spune „Piața Unirii trebuie să fie utilizată și funcțională, dar nu cu prețul violenței, al forței și al nerespectării legislației”.

„Categoric dezavuăm acest comportament și cred că nu are nevoie România în momentul acesta de a aduce oamenii în stradă, de a pune garduri și de a restricționa anumite lucruri. Evident că suntem pentru respectarea legislației. Acele avize trebuiau respectate. Primarii de sectoare, unii dintre ei, se comportă ca și niște baroni locali și doresc să își arate mușchii în anumite contexte. Categoric porțiunea aceea trebuie reparată și Piața Unirii trebuie să fie utilizată și funcțională, dar nu cu prețul violenței, al forței și al nerespectării legislației”, a declarat Marilen Pirtea.