Marilen Pirtea: Unii primari de sectoare se comportă ca niște baroni locali și doresc să își arate mușchii în anumite contexte (VIDEO)

Marilen Pirtea: Unii primari de sectoare se comportă ca niște baroni locali și doresc să își arate mușchii în anumite contexte (VIDEO)
Foto: Facebook @ Marilen Pirtea

Deputatul PNL Marilen Pirtea a vorbit despre tensiunile referitoare la planșeul Unirii, marți, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și s-a arătat de părere că „primarii de sectoare, unii dintre ei, se comportă ca și niște baroni locali și doresc să își arate mușchii în anumite contexte”.

Marilen Pirtea (PNL), pe B1 TV, despre tensiunile referitoare la planșeul Unirii

Liberalul spune „Piața Unirii trebuie să fie utilizată și funcțională, dar nu cu prețul violenței, al forței și al nerespectării legislației”.

„Categoric dezavuăm acest comportament și cred că nu are nevoie România în momentul acesta de a aduce oamenii în stradă, de a pune garduri și de a restricționa anumite lucruri. Evident că suntem pentru respectarea legislației. Acele avize trebuiau respectate. Primarii de sectoare, unii dintre ei, se comportă ca și niște baroni locali și doresc să își arate mușchii în anumite contexte. Categoric porțiunea aceea trebuie reparată și Piața Unirii trebuie să fie utilizată și funcțională, dar nu cu prețul violenței, al forței și al nerespectării legislației”, a declarat Marilen Pirtea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:21 - Substanțe chimice destinate Rusiei, confiscate într-o țară din UE. Cum acționa rețeaua care trimitea produsele către Occident
20:02 - Bărbat transportat la spital cu elicopterul SMURD după ce și-a prins picioarele într-un utilaj de cules porumbul
19:44 - Nicușor Dan, despre referendumul propus: Sunt foarte multe nevoi pe care Bucureștiul și le poate satisface cu un buget centralizat / Traficul, general de o dezvoltare urbană scăpată de sub control și mai mult decât ilegală (VIDEO)
19:33 - Ioana Ginghină, noi dezvăluiri despre divorțul de actorul Alexandru Papadopol. „Am fost sigură că o să pierd…”
19:25 - Nicușor Dan, despre planșeul Unirii: Nu există un specialist atestat care să fi spus că sunt elemente care riscă să cadă. Mai multe expertize au spus că este o stare nesatisfăcătoare, dar că nu există pericol public / La Poliție am stat două ore degeaba (VIDEO)
18:59 - Virgil Guran, după scandalul privind planșeul Unirii: Cred că Nicușor Dan nu a procedat cu tact, așa cum trebuie. Un Primar General trebuie să fie puțin mai atent la gesturile lui. Acolo, într-adevăr, nu s-a respectat legea (VIDEO)
18:58 - Primul tren electric din România, testat în Predeal. Pe ce rută va circula și ce viteză poate prinde
18:48 - Nicușor Dan convoacă o ședință de CGMB pentru un referendum odată cu primul tur al prezidențialelor
18:42 - Gabriela Melinescu a murit la 82 de ani. Scriitoarea era stabilită în Suedia de aproape 50 de ani
18:29 - Ce a găsit Irinel Columbeanu la vila de la Izvorani, la 4 ani de la incendiu. Nici nu i-a venit să creadă, abia și-a stăpânit lacrimile