Mariana Câmpeanu: Nu am fost niciodată chemată, întrebată sau solicitată la DNA

Mariana Câmpeanu: Nu am fost niciodată chemată, întrebată sau solicitată la DNA

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat sâmbătă seară că nu a fost niciodată chemată, chestionată sau solicitată la Direcția Națională Anticorupție în nicio calitate.

Câmpeanu a precizat că ancheta de care un post de televiziune i-a legat numele ar viza un concurs organizat în minister, probabil, în urma unei reclamaţii.

„Dacă aş fi chemată la DNA, m-aş duce oricând. Nu am nimic de ascuns. Nu am cerut nimic, nu am primit nimic”, a mai spus ministrul Muncii la Antena 3.

Mariana Câmpeanu a mai spus că angajatele Ministerului Muncii al căror nume a fost vehiculat în contextul anchetei DNA, printre care directorul ei de cabinet, nu au dat nicio declaraţie în faţa procurorilor, ci doar „li s-a adus la cunoştinţă despre ce e vorba”.

Ministrul afirmă că această anchetă ar fi legată de un concurs din Ministerul Muncii și cel mai probabil, reclamația a venit de la un participant.

Câmpeanu a spus că le-a comunicat tuturor angajaţilor ministerului că nu le va cere niciodată să facă ceva ilegal.

„Nu înţeleg. Probabil că sunt prea mică în nu ştiu ce război”, a mai spus demnitarul despre asocierea numelui său cu ancheta DNA, precizând că nu şi-a dorit niciodată să conducă Ministerul Muncii, ci a primit postul ca pe o sarcină.

Procurorii DNA au demarat o anchetă în legătură cu presupuse fapte de corupție, ce vizează persoane din ministerul Muncii, condus de Mariana Câmpeanu.

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`