Marian Vanghelie: Sunt complicat, mă preocupă multe gânduri

Publicat: 09 03. 2013, 16:55

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a ţinut, sâmbătă, un discurs mai complicat, după cum a spus-o chiar edilul. Şi a facut, în stilul propriu , şi o recomandare colegilor de la Sectorul 1.

Sunt complicat şi vă rog să fiţi toţi complicaţi, dar să fim eficienţi, că, dacă suntem complicaţi şi nu suntem eficienţi, degeaba suntem complicaţi. Şi în aceste circumstanţe tot o să spun nişte gânduri ale mele, care mă preocupă şi mă preocupă şi mă preocupă şi mă tot preocupă, pentru că mă preocupă”, a spus Vanghelie.

Fără îndoială, primarul de la 5 este preocupat de repetiţie.

Mi-am dat seama şi am analizat acasă, vizavi de ce întâmplă în partid acum şi am ajuns la concluzia că instituţia Ion Iliescu avea mare dreptate şi sunt atent şi sunt atent şi sunt atent şi când nu-mi convine şi nu vreau să parcurg etapele pe care domnul preşedinte spune că trebuie să le parcurg„, a declarat Vanghelie.

Edilul nu a ezitat să clarifiuce anumite lucruri în partidul al cărui vicepreşedinte este.

 „Trebuie să stabilim câteva reguli, pentru că, din păcate, în toată politica românească, nu mai există reguli, asta e cea mai grea problemă. Într-o instituție trebuie să existe reguli, dacă nu există reguli, nu știi cine cumpără și cine vinde, nu știi nimic. Că ne trezim ca la Spitalul 9, unii încarcă și alții descarcă, în aceeași mașină”, a spus Vanghelie.

Tot îmi vin gândurile mai complicate în cap, pentru că aşa sunt construit, nu de altceva„, a spus el la finalul discursului, arătând că în anumite privinţe mesajul său este „subliminal”.

Vanghelie, preocupat de ce îl preocupă

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: