Marian Vanghelie: PSD, o pălărie mult prea mare pentru Victor Ponta (VIDEO)

Publicat: 10 10. 2015, 21:44
Foto: B1 TV

Atac dur al lui Marian Vanghelie la adresa premierului Victor Ponta. Edilul suspendat al Sectorului 5 a declarat în cadrul emisiunii „Lumini și umbre”, difuzată sâmbătă pe B1 TV, că este dezamăgit de ceea ce se întâmplă astăzi pe scena politică și că Ponta nu era capabil să conducă PSD.

Totodată, el a spus că Ponta a ajuns în fruntea partidului din cauza unor erori făcute de Ion Iliescu şi Adrian Năstase.

„Sunt puțin dezamăgit de ce se întâmplă azi”, iar atunci când vine vorba despre premier cuvântul dezamăgire e „prea elegant”, a declarat Vanghelie, precizând că este dezamăgit de oamenii care au fost puternici în partid și nu și-au dat seama cât de periculos e Ponta.

„A fost o pălărie prea mare și o jucărie prea complicată pentru el. Uitați-vă cum a sfârșit, și-a dat demisia pe Facebook”, a declarat acesta.

De tirul lui Vanghelie nu a scăpat nici Liviu Dragnea pe care îl consideră doar un lider conjunctural.

„Dragnea e președinte datorită politicii accidentale pe care a făcut-o Ponta. Ce ziceam eu acum 2-3 ani în disputele cu Ponta s-a dovedit că toți gândeau la fel. Dragnea a fost votat că a fost voT negativ la adresa lui Ponta, nu că avea cineva ceva cu Rovana”, a declarat edilul suspendat, referindu-se la votul pentru preluarea conducerii interimare a PSD, după ce premierul și-a dat demisia.

„Victor a adus lângă el numai lideri puternici, unu și unu, i-ați văzut. Guvernul e ales pe sprânceană, dar dacă vine un ministru important dintr-o țară, toți la un loc nu fac cât ăla”, a mai spus acesta.

Marian Vanghelie: PSD, o pălărie mult prea mare pentru Victor Ponta