Marian Vanghelie: Nu vreau să plec din PSD, în ciuda unor mici disfuncționalități (VIDEO)

Publicat: 19 12. 2011, 19:23
Foto: B1 TV

Vicepreședintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni, la emisiunea „Actual B1” difuzată de B1 TV, că nu intenționează să plece din PSD, în ciuda micilor probleme din partid, precizând că unitatea este cel mai bun lucru în acest moment.

Nu mă interesează să plec din PSD, chiar dacă sunt unele mici disfuncționalități„, a explicat Vanghelie.

Acesta a precizat, vizavi de o declarație anterioară, că nu a spus că vrea să plece din PSD, ci doar că nu este dispus să rămână în orice formulă.

Am spus că nu vreau să plec din PSD, dar nu vreau să rămân în orice formulă. A fost un semnal de alarmă că vreau să rămân în PSD. Nu mi-a dat niciun telefon Victor Ponta, dar unitatea PSD este mai importantă. Conducerea PSD se poate baza pe mine în orice moment„, a declarat social democratul.

Vicepreședintele PSD a ținut să reitereze ideea că nu va pleca din PSD și a precizat că, spre diferență de alții, are curajul de a spune lucrurilor pe nume.

Stiți care este diferența dintre mine și alți membri PSD este că eu am curajul să spun lucrurilor pe nume. Eu rămân în PSD pentru că am muncit 17 ani aici„, a conchis Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie: Nu vreau să plec din PSD

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />