Marian Vanghelie, despre alegerile locale: "Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns. Toate au o singură ecuație, ca teorema lui Pitagora" (VIDEO)

Marian Vanghelie, despre alegerile locale: "Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns. Toate au o singură ecuație, ca teorema lui Pitagora" (VIDEO)

Marian Vanghelie a fost prezent miercuri la Tribunalul București unde a avut termen în procesul de abuz în serviciu. Fostul primar al sectorului 5 s-a oprit la ieșirea din instanță pentru a face câteva declarații pentru presă, vorbind pe diverse teme, de la dosarul său, la situația actuală din justiție, despre noul primar al Capitalei sau alegerile locale.

O declarație a acestuia a ieșit în evidență, întrebat despre rezultatul slab făcut de partidul din partea căruia a candidat la primărie, acesta a spus: "Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns. Toate au o singură ecuație, ca teorema lui Pitagora". Vanghelie a precizat după că totul a fost un experiment pe București și că i se pare suspect că 5.000 de buletine de vot au fost anulate, ceea ce ar însemna aproximativ 9%, și felul în care anumiți membri ai secțiilor de votare au fost numiți.

Fostul edil de la sectorul 5, s-a declarat nemulțumit și de felul în care a decurs campania atât în privința mass-media cât și a candidaților, că s-a ajuns să nu mai știe lumea cine candidează și unde candidează. El a dat exemplul fostul primar de la sectorul 1, Andrei Chiliman, care era creditat cu 75% în preferințele electoralului, dar candidatul pe care acesta l-a susținut a ieșit pe locul 3.

Despre Garbriela Firea, Vanghelie a cerut să se aștepte câteva luni pentru a vedea cum e cum e situația reală, deoarece la început e ușor de spui, dar cu problemele din primărie totul se va vedea mult mai bine în 5-6 luni.

Legat de dosarul pe care îl are în instanța, acesta a spus că s-a ajuns în situația ca în România să "facem parte din societatea în care în care ori ești denunțător ori ești suspect ori ești prost", și că lui i s-ar părea normal să poți denunța fapte de corupție când ești bine intenționat și nu când ai deja o pedeapsă și ai făcut evaziune de 50 de milioane de euro.

Marian Vanghelie: "Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns. Toate au o singură ecuație, ca teorema lui Pitagora"

#DIRECT_ONE_zi83bw#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)