Marian Rasaliu (PSD), despre referendumul propus de Nicușor Dan: Pare un exercițiu democratic și nu avem de ce să ne opunem. Da, este posibil și Guvernul să aibă o întrebare (VIDEO)

Marian Rasaliu (PSD), despre referendumul propus de Nicușor Dan: Pare un exercițiu democratic și nu avem de ce să ne opunem. Da, este posibil și Guvernul să aibă o întrebare (VIDEO)
Sursa foto: Rasaliu Marian / Facebook

Deputatul PSD, Marian Rasaliu, a vorbit în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, despre referendumul propus de Nicușor Dan, pe tema taxelor locale și a autorizațiilor de construcție, care ar putea avea loc pe 24 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidențiale.

„Nu avem de ce să ne opunem unui exercițiu democratic”

Rasaliu a subliniat că pare a fi un exercițiu democratic și nu au niciun motiv să se opună. De asemenea, deputatul a spus că este posibil ca Guvernul să aibă o întrebare referitoare la acest referendum.

“Acest referendum pare a fi un exercițiu democratic și nu avem de ce să ne opunem unui exercițiu democratic. Pe de altă parte, da, este posibil ca și Guvernul să aibă o întrebare pe care o vom adăuga celor două întrebări concepute de către Primarul General.

Nu știu, în poza aceasta, domnul Ciucă și cu domnul Nicușor Dan încearcă să-și facă, așa, un transfer de imagine de la domnul Nicușor Dan către domnul Ciucă. Mi se pare șeful cu cel pe care a ales să-l susțină”.

„Nu cerșesc transfer de imagine de la nimeni din exterior”

Întrebat dacă nu fac același lucru și primarii de la PSD cu Marcel Ciolacu, Rasaliu a răspuns:

“Păi da, dar primarii noștri de sector sunt colegi de partid cu domnul Ciolacu, nu cerșesc transfer de imagine de la nimeni din exterior”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:20 - Contabila de la federația de canotaj a luat mai mulți bani decât David Popovici după JO 2024
17:54 - Elon Musk a donat 75 de milioane de dolari grupului de campanie pro-Donald Trump, America PAC și a devenit astfel unul dintre cei mai importanți susținători ai republicanului
17:52 - Felix Cozma (PSD): „Reprezentanții noștri din Consiliul General vor susține propunerea primarului general privind referendumul” (VIDEO)
17:25 - „A fost ca un grătar în familie”. Ce rochie de mireasă a purtat Theo Rose la nunta ei și câți bani a costat
17:24 - Fragmente de rachetă au fost găsite lângă un sat din Republica Moldova, în apropierea graniței cu Ucraina
17:16 - Salariul minim crește anul viitor la 4.050 de lei și va ajunge la 47% din salariul minim european
17:00 - Creșteți cheltuielile în UE pentru cercetare la 220 de miliarde de euro sau veți fi învinși de SUA și China, avertizează experții
16:59 - Virgil Guran, după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR: Prim-ministrul să vină și să spună ce trebuie schimbat, banii aceștia nu trebuie să îi pierdem (VIDEO)
16:58 - Dorin Bădulescu (PMP): „În nebunia electorală ar emite orice idee, orice aberație, numai să mai ia niște voturi” (VIDEO)
16:35 - Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA într-un dosar privind operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia