Marian Rasaliu (PSD), despre proiectul legislativ pentru pensiile militare: „Urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta” (VIDEO)

Publicat: 25 10. 2024, 17:37
Sursa foto: Rasaliu Marian / Facebook

Deputatul PSD, Marian Rasaliu, a vorbit în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, despre proiectul legislativ pentru pensiile militare.

Rasaliu a menționat că pentru actualizarea pensiilor militare s-a lucrat luni de zile în Parlament, în special în Comisia de apărare și siguranță națională. A subliniat colaborarea dintre Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal și alte forțe politice, care au ajuns la un punct de vedere comun.

„Dacă o luăm de la capăt cu un nou proiect legislativ, o să mai dureze mult și bine”

Deputatul PSD a indicat că proiectul legislativ urmează să fie supus votului în viitorul apropiat, subliniind că inițierea unui nou proiect legislativ ar întârzia procesul.

“La această actualizare pentru pensiile militare, să știți că s-a lucrat luni de zile în Parlament, în comisiile de specialitate, respectiv în Comisia de apărare și siguranță națională. Deci este o muncă depusă în comun, atât de Partidul Social Democrat, cât și de Partidul Național Liberal și celelalte forțe politice prezente în această Comisie.

S-a ajuns la un punct de vedere instituțional și urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta. Dacă o luăm de la capăt cu un nou proiect legislativ, o să mai dureze mult și bine”.