Marian Rasaliu (PSD), despre Mircea Geoană: Este un funcționar care nu are dreptul la o astfel de retorică atât timp cât este angajatul NATO deoarece, instituțional, intră într-un conflict de interese (VIDEO)

Publicat: 26 07. 2024, 19:57
Marian Rasaliu / Sursa foto: Facebook

Deputatul PSD, Marian Rasaliu, a avut o intervenție în emisiunea Bună, România, moderată de Radu Buzăianu, pe B1 TV, unde a precizat că Mircea Geoană este un funcționar în cadrul NATO, care nu are dreptul să vorbească despre prezidențialele din România până nu-și dă demisia de acolo sau până nu îi încetează mandatul.

„Geoană nu mai este și nici nu a fost o soluție pentru PSD”

„Cu tot respectul, dar domnul Geoană este un funcționar, care nu are dreptul la o astfel de retorică atâta timp cât este angajatul Alianței Nord Atlantice, deoarece instituțional intră într-un conflict de interese cu instituțiile. Deci este un funcționar care intră în conflict de interese cu instituția pe care o reprezintă.

Pe de altă parte, din punctul meu de vedere, discuțiile privind revenirea lui Geoană în echipa Partidului Social Democrat, pentru că se vehiculează foarte mult lucrul acesta în spațiul public, este un subiect închis înainte ca acesta să fie deschis, să știți. Domnul Geoană nu mai este și nici nu a fost o soluție pentru PSD, cu atât mai puțin pentru români și pentru România”, a precizat Rasaliu.

„Mircea Geoană, din punctul meu de vedere, nu este și nici nu va fi candidatul PSD în alegerile prezidențiale”

„Domnul Ciolacu a avut un discurs și s-a raportat la persoana domnului Geoană foarte, foarte de bun simț, cu mult bun simț a discutat despre domnul Geoană ca, din punctul de vedere al unui fost președinte al Partidului Social Democrat și aici vin cu o completare, și vă spun următorul lucru: atâta timp cât domnul Geoană a fost președintele Partidului Social Democrat, PSD l-a propulsat în funcția de președinte al Senatului, după care acesta a plecat și-a format propria formațiune politică, ca să zic așa, și a încercat să scindeze PSD-ul, lucrul acesta nu mă poate convinge absolut nimeni că este o chestiune care ar putea să facă bine actualului PSD, sub nicio formă. Drept pentru care concluzionez și vă spun că Mircea Geoană, din punctul meu de vedere, personal, nu este și nici nu va fi candidatul PSD în alegerile prezidențiale.

 Pe de altă parte, vreau să evidențiez faptul că domnul Mircea Geoană este un funcționar în cadrul Alianței Nord Atlantice, un angajat care nu trebuie, până nu-și dă demisia de acolo sau până nu îi încetează mandatul, să vorbească despre prezidențialele din România”, a mai adăugat deputatul PSD.