Marian Rasaliu (PSD), despre întâlnirea lui Marcel Ciolacu cu Mircea Geoană și Victor Ponta: A fost o petrecere privată, s-au întâlnit acolo ca invitați (VIDEO)

Publicat: 30 07. 2024, 19:11
Marian Rasaliu / Sursa foto: Facebook

Deputatul PSD, Marian Rasaliu, a avut o intervenție în emisiunea Bună, România, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, unde a comentat întâlnirea lui Marcel Ciolacu cu Mircea Geoană și Victor Ponta.

„Era o zi de naștere, unde au fost invitați toți”

Marian Rasaliu a subliniat faptul că a fost vorba de o petrecere privată, unde s-au întâlnit acolo ca invitați, și că s-au purtat discuții libere care, probabil, nu au nicio legătură cu ceea ce urmează în perioada imediat.

“A fost o petrecere privată. S-au întâlnit acolo ca invitați, nu se puteau ignora pentru că nu aveau, în primul rând, nici de ce, în al doilea rând, nu este civilizat și nu este frumos să faci lucruri de genul acesta și în al treilea rând, cred că au fost purtate discuții libere care nu au, probabil, nicio legătură cu ceea ce urmează în perioada imediat următoare.

Sincer să fiu, eu nu am fost invitat, nu aș putea să vă spun ce s-a discutat acolo. Ideea este în felul următor, ca oameni civilizați, nu aveau cum să se ignore, mi se pare un lucru de foarte mult bun simț să stai de vorbă la un astfel de eveniment. Era o zi de naștere, unde au fost invitați toți.

(…) Ceea ce pot să vă spun este că eu voi susține candidatul Partidului Social Democrat. Organizația pe care o reprezint și din care fac parte va susține candidatul Partidului Social Democrat. Eu cred că negocierile astea vizavi de candidatură, vizavi de persoane care își vor asuma rolul de de candidați, se vor discuta și se vor tranșa în timpul Congresului din 24 august al PSD”.