"Marian Munteanu, un ceaușist notoriu". Mioara Roman, dezvăluiri despre fostul său elev: Era șef la toate la partid și apoi a apărut în Piața Universității (VIDEO)

Publicat: 15 04. 2016, 17:07
Foto: presalibera.net

Trecutul lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a stârnit controverse în mediul public. În mediul online și în mass-media au apărut dovezi care atestă antisemitismul și pro-legionarismul lui Munteanu.

Printre alții, jurnaliștii de la EVZ au publicat scrisoarea pe care acesta a trimis-o , în 1992, către foși membri și simpatizanți ai Mișcării Legionare, iar Mioara Munteanu a declarat într-o emisiune televizată, în 2012, că elevul său Munteanu era un “ceaușist notoriu”.

"Marian Munteanu, un ceaușist notoriu". Mioara Roman, dezvăluiri despre fostul său elev: Era șef la toate la partid și apoi a apărut în Piața Universității

#DIRECT_ONE_l98mvr#

Fosta soție a lui Petre Roman a povestit vum a văzut ea Revoluția din 1989.

Piața Universității, care a fost o inițiativă și o idee generaoasă, și a strâns atunci foarte multe lume de bună credință, dar și multă impostură

Marian Munteanu a fost studentul meu și era un ceaușist notoriu. Că era șef la toate la partid nu e nimic, dar s-a ridicat după Congresul 14 și a scos niște fraze despre Tovarășul…Și apoi era în Piața Universității. Au fost multe complicități cu Serviciile, inclusiv cele străine. Nu trebuie să uităm că aceste idei și aceste schimbări s-au făcut la nivelul cel mai înalt, a spus Mioara Roman, fost profesor la Facultatea de Litere, Secţia limbi orientale.