Marian Munteanu: Sunt profund legat de bucureșteni. Am toată disponibilitatea pentru a găsi cea mai potrivită formulă ca oamenii care doresc binele Bucureștiului să fie reprezentați (VIDEO)

Publicat: 12 04. 2016, 19:28
Foto: B1 TV

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că este foarte legat de bucureșteni și că își dorește să se găsescă cea mai bună formulă pentru ca locuitorii Capitalei să fie cât mai bine reprezentați.

”Sunt profund legat de bucureșteni dintotdeauna. Poate cele mai tulburătoare momente din viața mea le-am trăit în acest oraș, alături de bucureșteni. Doresc să ajut, atât cât îmi stă în puteri, pentru a găsi o soluție de a stopa revirimentul periculos al societății noastre către eventuale zone ale trecutului. În consecință, am toată disponibilitatea pentru a găsi cea mai potrivită formulă ca societatea civilă activă, oamenii care doresc binele Bucureștiului să poată fi reprezentați în acest context”, a declarat Munteanu.

Marian Munteanu: Sunt profund legat de bucureșteni

#DIRECT_ONE_6rnx24#

”Am nădejea că dumneavostră, în calitate de lideri politici și conducători ai PNL, veți ști să găsiți cele mai bune soluții pentru a deschide și mai mult acest parteneriat, în formula care să ducă la reprezentarea cât mai bună a interselor bucureștenilor și, în general, intereselor cetățenilor României”, a mai spus Marian Munteanu.

Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au aunuțat marți că Marian Munteanu este alegerea partidului pentru candidatul la Primăria Capitalei, după retragerea lui Ludovic Orban din cursa electorală. (Detalii AICI)