Marea Britanie: O femeie i-a cerut divorțul soțului ei într-un mod inedit, după ce a descoperit că are o amantă (FOTO)

Publicat: 26 11. 2013, 19:03
O femeie din Marea Britanie a decis să îi ceară soțului său divorțul într-un mod inedit, după ce a aflat că acesta are o amantă, relatează Daily Mail. Astfel, femeia l-a anunțat că vrea să divorțeze...

O femeie din Marea Britanie a decis să îi ceară soțului său divorțul într-un mod inedit, după ce a aflat că acesta are o amantă, relatează Daily Mail.

Astfel, femeia l-a anunțat că vrea să divorțeze în fața întregului oraș.

Soția supărată i-a cerut patronului unui pub să îi permită să scrie cu litere mari, la intrarea în local, un mesaj: ”Paul… divorțez de tine”. ”Apropo, păstrez câinele”, a continuat mesajul.

„Eram atât de supărată încât am vrut să îl fac de râs în fața întregului oraș. Când am aflat că are o amantă am crezut că înnebunesc. Am mers în pub să beau ceva și acolo mi-a venit ideea cu mesajul. Eram căsătoriți de ani buni și e trist că se termină așa”, a declarat femeia.

„O felicit pentru îndrăzneală. Dacă soțul meu m-ar înșela, cred că aș proceda la fel. Poate că a crezut că ea nu va afla niciodată, dar s-a înșelat”, a afirmat o vecină.

„Gestul ei s-ar putea să le dea de gândit la mai multe femei din oraș. Cred că sunt câțiva bărbați căsătoriți care o să o privească urât atunci când o vor vedea pe stradă”, a mai spus cineva.

După ce a văzut mesajul, Paul a sunat-o, arătându-se deranjat de gestul ei.

Foto: dailymail.co.uk