Marcel Ciolacu: Viitorul depinde doar de noi. PSD a votat o serie de legi așteptate de întreaga societate

Publicat: 13 10. 2020, 23:01
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a transmis, marți seară, un mesaj, prin intermediul unei postări de Facebook, în care critică lipsa de măsuri concrete,în ceea ce privește pandemia, apreședintelui țării, Klaus Iohannis. În plus, în mesajul său, liderulmai declară că partidul pe care îl conduce a votat o serie de legi, de care depinde viitorul României, spune acesta.

Cele patru legi, pe care le-a votat PSD în Parlament, marți, potrivit lui Ciolacu:

„Cred cu tărie că viitorul depinde doar de noi, de fiecare dintre noi, nu de noroc. De aceea, astăzi în Parlament PSD a votat o serie de legi așteptate de întreaga societate:

  • Acordarea stimulentelor pentru profesori și personalul auxiliar (din fonduri europene)
  • Pachetul minim de servicii – o lege esențială făcută în colaborare cu UNICEF, prin care copiii fără posibilități vor primi o șansă în viață pe care nimeni nu le-a dat-o până acum (din fonduri europene)
  • Respingerea ordonanței criminale și ANTINAȚIONALE prin care Guvernul PNL a încercat, din nou, să vândă avuția națională – perlele economiei românești – CEC, Hidroelectrica, Eximbank și tot ce a mai rămas românesc și profitabil
  • Confiscarea extinsă a averilor – toți cei care nu vor putea justifica de unde au acumulat averi colosale le vor pierde fără drept de apel”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.