Marcel Ciolacu: Sunt alături de transportatorii care protestează în fața Guvernului

Publicat: 29 09. 2021, 11:27
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD; Marcel Ciolacu, susține că este alături de transportatorii care protestează în fața Guvernului și este de părere că aceștia trăiesc o mare nedreptate, în plină pandemie de COVID-19.

Liderul social – democrat susține că este o mare nedreptate faptul că transportatorii ar urma să fie obligați să plătească retroactiv impozite, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care Guvernul Cîțu ar trebui să plece.

Marcel Ciolacu este alături de transportatorii care protestează în fața Guvernului

„Sunt alături de transportatorii care protestează în fața Guvernului! Actuala putere îi supune unei mari nedreptăți: în plină pandemie, statul le cere să plătească retroactiv impozite suplimentare de sute de milioane de lei pentru diurnele șoferilor! Așa știe să ajute economia această guvernare eșuată, dând în cap unui sector strategic prin penalități imposibil de plătit.

De aceea trebuie dat jos rapid acest Guvern! Deciziile sale aberante îngroapă zilnic România”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Transportatorii protestează în București

În Capitală are loc astăzi un protest cu 100 de TIR-uri, chiar în fața Guvernului. Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România protestează pentru a cere soluționarea problemelor din Transporturi, după ce PNL a anunțat ca renunță la proiectul prin care diurnele transportatorilor din România erau asimilate veniturilor salariale și urmau să fie impozitate chiar retroactiv.

După ce transportatorii au spus ca legea e un abuz, acum liberalii fac un pas înapoi și anunță un proiect de lege pentru amnistia fiscală pe care au cerut-o transportatorii rutieri.