Marcel Ciolacu sugerează că subiectul cu Securitatea ar fi fabricat chiar de Nicușor Dan: „Care sunt proiectele lui? Încearcă să creeze alte știri. E un fals, eu nu cred în acest document”

Publicat: 04 06. 2024, 16:35
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a sugerat că subiectul cu Securitatea ar fi creat chiar de primarul general Nicușor Dan, pe care l-a acuzat că „încearcă să creeze alte știri”.

Marcel Ciolacu: Care sunt proiectele lui Nicușor Dan

Într-o apariție la DCNews, marți, liderul PSD l-a acuzat pe actualul primar al Capitalei că duce lipsă de realizări.

„Ne-a demonstrat Nicușor Dan că se poate și mai rău. Care sunt, care sunt, eu tot aștept, care sunt proiectele lui Nicușor Dan? Ce a făcut? Să vină să spună! Înțeleg asta și cu Securitatea, încearcă să creeze alte știri, să fie altă dispută”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ce a spus despre subiectul cu Securitatea

Întrebat despre această chestiune, liderul PSD a răspuns: „E un fals”.

Întrebat dacă subiectul este inventat chiar de Nicușor Dan, Marcel Ciolacu a adăugat: „Păi dacă n-ai ce spune?! (…) Eu am ieșit din primul moment, domne`, eu nu cred în acest document. Ah, că ai tu de dat explicații dacă e ceva sau nu e treaba ta, explică, dar nu asta e tema. Bucureștenii vor să își aleagă cel mai bun gospodar. Bucureștenii vor să se vorbească despre proiecte. De ce nu vine, uite, la dumneavoastră? De ce nu vine Nicușor Dan să stea cu Gabriela Firea să discute, că amândoi au fost primari generali, doamna Firea patru ani, domnul Nicușor patru ani, să spună doamna Firea ce a făcut ea și ce vrea să facă, să spună domnul Nicușor Dan de cele 10 bărcuțe și ce vrea să facă”.