Marcel Ciolacu: Sportul românesc este la pământ și nu a fost dat niciun euro din PNRR pentru el. Nu l-am auzit pe ministrul Eduard Novak vorbind despre nicio reformă. Voi lucra cu marii campioni la o strategie (VIDEO)

Publicat: 06 04. 2023, 21:35
Foto: Inquam Photos / George Călin

Sportul românesc este la pământ și nu a fost dat niciun euro din PNRR pentru el, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, joi, în contextul în care a asistat la meciul de baschet al elevilor de la Școala 190 din Sectorul 4 alături de primarul Daniel Băluță și de președinta Federației Române de Canotaj, fosta campioană olimpică Elisabeta Lipă.

Marcel Ciolacu (PSD): Voi lucra cu marii campioni pentru a veni cu o strategie coerentă pentru sport

Sportul românesc, a subliniat liderul PSD, are nevoie de reformă.

„Cu tristețe vă anunț că în PNRR sunt zero euro pentru sport. Nu există nicio reformă! Nu putem vorbi despre sport fără autorități locale, fără primari, fără președinți de consilii județene. Ei țin sportul în acest moment. N-am auzit pe ministrul Sportului vorbind despre nicio reformă. Îi invit pe cei care ocupă spațiul public acum în scopuri electorale, vorbind de bani care se pierd, toate poveștile din lume, uitând de fapt menirea noastră pe care o avem ca români, ca părinți, ca politicieni, să facem reforme”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a anunțat că va „lucra în perioada următoare cu marii campioni ai României pentru a veni cu o strategie coerentă pentru sport”.

„Adevărul este că sportul românesc este la pământ. Niciun euro din PNRR nu a fost dat pentru sport. Nu există nicio reformă. Voi lucra în perioada următoare cu marii campioni ai României pentru a veni cu o strategie coerentă pentru sport. România trebuie să revină pe locul pe care îl merită în sport!”, a mai spus președintele PSD, care i-a mulțumit primarului Daniel Băluță și l-a felicitat pentru investițiile din Sectorul 4.